neW update

hello frenz...

macam mana ek nak stat cite..eden skunk nga excited..huhu...skunk rasa xsabar2 klu nak buke laptop..MyEm0.Comxkisah r klu nak bertenet ke....men game ke atau apa2 yg sewaktu dengannya..(yang halal je k..yg haram..dose)..kowank nak tau nape???sabar r dlu...nnt saye cite ek..slain dr ito..rasa xsabar nak tgu ujung mgu ni..nak g sum place r..nnt saya cite gak..MyEm0.Comok..cite die stat mcm ni.....


sebelum ni...my coco pkai windows vista..(coco 2 panggilan utk laptopku)..he..so.sape pkai vista tau le vista 2 cmne kan??agak lembap gak r..sian kat my coco nak hempas pulas memerah keringat..MyEm0.Comaku pon cadang r nak tukar pkai XP...pas2 member bising2 plak..kata bnda 2 da lama..zaman tok nadok org gune..die sugoh r aku pkai win 7...
setelah aku wat research kat tenet..akhirnya aku pon pkai r win7...cd 2 pon pinjam..keke...MyEm0.Comala..xpe kan??hehe..wat pe nak beli2..bak kata org...sharing is caring..
klu korang nak tau lebey pasal win7 2..klik je [sini]...blogger ni kasi bnyk info yg cambest n buatkan aku xcited..hehe..pas pkai yg bagu ni..coco aku da xletih da..die siap snyum2 g..die kata..'yayang..da xberat da'MyEm0.Com..hehe..

ok...utk cite kedua plak..ujung mgu ni..aku kena pegi satu kem..WAJIB..sbnrnya xske r aku nak g kem2 ni...buat letih je..tapi kerana nak lulus koku utk sem ni..terpaksa rela r g..huhu..MyEm0.Com
n klu eden rajin...eden tulis r nnt ek dalam ni...
so..2 je la update terbaru..MyEm0.Com

entri pasni xnak cite pjg2..he..nak kasi tgok gmbr je....wassalam...MyEm0.Com

Free Signature Generator

7 comments:

syaf | October 09, 2009

cam new??
ok x win 7
kalu ok aku pon nk test gak wey

izanuddin | October 09, 2009

bagi aku r kan...win7 mmg mantop r..
best r..
da r xberat...
org kata..'interfere vista, performance XP'..mmg ringan laptop ko..cube r..

- m!ss_yaNa - | October 10, 2009

sy cume nak komen...
err,,
comey pingu itu..hehe :)

Nescafe ais | October 12, 2009

Gua tetap maintain dengan XP pack 2. Haha. Traditional bukan?

Nescafe ais | October 12, 2009

To miss yana:

~ Apa barang komen Pingu. Gua lagi comey dari Pingu tu.

- m!ss_yaNa - | October 12, 2009

@nescafe ais
kamu lagi comey dr pingu itu..??
hehe~~
sesungguhnya masuk bakul angkat sendiri itu satu sifat yang kurang elok..muahaha~~

izanuddin | October 12, 2009

nes : ko cube r pkai win7..best wo..hehe...

yana : a'a..pingu x comey..thats y saye ltak 2..hehe

Post a Comment

SiLa la mEngKomeN yERk