cuti ku x bosan

salam kawan2...
bertemu kembali selepas 1mgu..huhu..cuti da habis..kes h1n1 xhabis2 ag kan??hum...
saje nk celoteh kat sni pasal cuti 1 mgu ni....
xnk r cite sume..just 50%je nk cite.. =)


pada hari rabu n khamis yang lepas...aku n diriku sorang2 je g ngok wayang..hehe..must hampa dok pikiaq..aku xda kwan ka nk ajak g teman ngok g wayang?hehe..saje je xnak ajak...aku suke tgok wayang sorang2..ley tgok prngai org n xde tyme limit..mknanya, pas ngok satu cite..ley je ngok cite len...

sbb yg kedua tu aku praktikkan bagu2 ni masa g ngok wayang..he..sehari 2 cite beb..he..cite2 dia aku tuliskan kat bawah ne..so, entry ni saje nk kasitau pasal cite2 ni yang korang tgok da kot atau xtgok g kot..hehe..


ni cite 1st aku ngok hr rabu..stat kol 3.30ptg...agak pnuh panggung..cite ni kelakar tahap gaban..he...overall kasi 4star..
nk tau sinopsis die..baca je kat tmpt2 yg ley baca..aku malas nk tulis..haha..will ferrell mmg sempoi habis..
aku ktwa xputus2 dalm cite ni...
agak best sbb blah kanan n kiri aku da awek..haha..
sbb 2 agak best.haha..
=)
satu word nk gmbrkan cite ni 'funny'










ni cite ni 2nd muvi dalam satu hr..aku ngok dalam kol 6.30..smpat g solat pas habis cite 1st td..cite ni ek..overall ok je..yg xpuas ati nye..
aku dok sblh pondan indon..setan sungguh r dorang..
kejap2 phone bunyi..bnyk ganggu org yg da kt sekeliling 2..
da r xreti nak silent..huhu...
back 2 the show..cite ni aku kasi 4star gak...mint cite ni sbb da sandra bullock..da lama xtgok die beraksi n dapat ngok die naked dlm cite ni..huhu..tp agak2 r nk nmpk..die sensor r..haha..mmg best..lwak romantik..xde r lwk mcm cite atas..he..satu word je aku gmbrkan cite ni 'sweet'









cite yang ke3 ni..aku tgok pada keesokan harinye..kol 4ptg..cite ni je satu2 nye 18pl antr sume2 yg aku tgok..hehe..sbb utama aku tgok cite ni..he..nmpk minah 2??jennifer garner 2 r..he..sweet sgt..aku tgok cite ni sbb die..n die xhampakan aku le..best cite ni..skrip2 dalam cite ni dgr tol2 bagu korang ketwa..org yg da kawin biasanye akan paham r..tp aku paham jgak..hehe..sape xtgok g cite ni..lekas2 g tgok..best..
dpt tgok bnyk hot chicks dlm cite ne..kasi 3.5star
=)
satu word gmbrkan cite ni 'sensual'..haha..xde kena mengene










ni cite akhir aku tgok...aku tgok mlm pas aku tgok cite sblm ni...
cite ni mmg penuh panggung..ye r..bagu kuar hr 2.he.cite ni mmg futuristik..xpuas tgok cite ni..sbb genre mcm ni yang aku minat..ala2 transformers..he..tp cite ni da tarikan die sndr..sienna miller mmg hot habis r..da r jadi jahat..mmg geram tgok die rambot warna hitam..mmg best...sinopsis die...baca r sndr..so, smpat g nk tgok cite ni..kasi 4.5star.. =)
satu word nk describe this movie 'wow'









so, habis r suda aku celtoh utk kali ni,...jmpe ag ye yob..salam..c u when i c u.. =)

2 comments:

haneem | August 10, 2009

cite the proposal tu mcm best ;)

izanuddin | August 10, 2009

yups...
best2...
2 le..
ajak ngok xnak ngok
he

Post a Comment

SiLa la mEngKomeN yERk