hantu bergambar!!

hey ya kawan2...for this new entri...just nak show u hantu2 nye gmbr..aha..tgok tajuk pon da tau r..wlaupon bulen pose..xkire..nk tnjuk gak..mwahaha~~....

p/s :sape yang agak2 takot 2...jgn r tgok..hehe



gambar ini d ambil pada tahun 1916..nampak mcm roh org nek atas langit kan??agak2..



gambar ni d ambil kat tmpat perkuburan..(kt kwasan cm 2 pon nak amik gmbr ke??xde kije..hehe)





kt tv...ada muke kan??dorang claim..dorang da off tb time ni..huhu



gmbr pompuan xberkaki..klu korang perasaan r....(mayb die cacat kot pe2 kan??)



ni salah satu scene dalam cite 'three man and a baby'..gmbr budak laki blakang langsir 2 dorang claim hantu sbb sblom ni kt tmpat yg sama..budak laki pernah kena bunuh...



gmbr ni plak...sorang reporter dr indon amik gmbr ni dalam tahun 1993..dorang kata..sape2 yang tgok gmbr ni lama2...korang akan jadi takot xtntu pasal..haha..(eh..asal aku ktawa??)

yang bawah2 ni...korang tgok je r...mlas nk komen2 da..nk tau...comment tnye..hehe...














Free Signature Generator



7 comments:

touyakaruma | September 14, 2009

Ada yang menggunakan Adobe nie

NahDaTuLIzaH | September 14, 2009

uik..nasib baik tgk bulan pose...

kalau tak xleh tdo..huhuhu

ezany | September 14, 2009

nasib baik aku tgk di siang hari.. haha..

[ N ] sham | September 14, 2009

cam xreql je antu2 tu
ke ko antu ys sbnrnye?
wakakaaka~

izanuddin | September 15, 2009

-touyakurama-
tol2..tp xtau yg ner..hehe

-akak nahdatulizah-
takot ke??hehe....gmbr bese2 je..tgok gmbr 18sx lg takot..huhu

-ezany-
hehe.ni sorang ag..hehe

-sham-
aik..bukan ko yg ajar aku jd hantu..hehe

[ N ] sham | September 17, 2009

eh elok cikit
aku org la~
ko silap jmpe sifu neh
hikhik~

izanuddin | September 17, 2009

hahaha...
ye ke??
xsilap aku..kan ko ker??
haha
=)
slmt hr raya

Post a Comment

SiLa la mEngKomeN yERk